Thursday, April 21, 2011

Byt Blöja 2 právě vychází

Právě vychází druhé číslo lůzrovského fanzinu Byt Blöja (Vyměň si plenky)! První možnost jej získat máš 22.4.2011 na pražském koncertě Glöm Dä a po domluvě i na koncertě tytéž kapely o den později v Brně. Veškerý nakumulovaný kapitál z prodeje této publikace, kterou si koupí pouze ti největší outsideři, bude využit jako benefit na Anarchistický černý kříž (ABC). V oběhu je první várka 60ti kopií, prahneš-li hodně po BB2, tak pospěš, nebo se může stát, že než dojde k dotisku, to zabrat nějaký čas.

.

Na 44 stranách formátu A5 najdeš rozhovory s jihočeskými Katarakta, švédskými d-beaťáky Glöm Dä, jejich krajany od polárního kruhu Dodeskaden a Dick Tracy, dalším z vyzpovídaných byl Mirek – zpěvák Fear of Extinction a hnací motor distra/labelu Phobia records a stručně odpovídali také portugalští mástři Freedoom. Oživlá panenka Torben z dílny Alexandry de Large Tě v krátkém rychlokurzu naučí pár zbytečných švédských frází. Pro ty, co nevědějí co se svým životem, je přichystán tomu odpovídající kvíz, dále pár hudebních recenzí, rubrika kulinářských rad ale i návod, jak se zbavit plísně na nohou. Semtam pokus o žertík, nějaké tipy na letní festivaly a druhé číslo uzavírá anketo-rozhovor na téma „kapely na turné“, kde odpovídali kapelníci z Česka, jimž se podařilo exportovat své hudební kravály a humbuky daleko za hranice Evropy, a promotéři, kteří právě takové kapely tahají i sem!

Varování na přední stránce tentokrát varuje před pomalou a bolestivou smrtí při čtení tohoto xindla, proto neváhejte, rychle přečtěte a podpořte benefit! Jen hlupák by se nudil… První číslo najdete ve formátu .pdf na občasně aktualizovaném blogu Byt Blöja.


No comments:

Post a Comment

THE MOST LISTENING ALBUMS RECENTLY

  • Momentalne tu nic neni.